Kerkproeverij op 10 september

Een extra welkom in de kerk op 10 september

Bij een proeverij denkt u misschien aan eten en drinken. Bij de Kerkproeverij gaat het om het proeven van de sfeer in een kerkdienst. Dat is de gedachte achter de landelijke campagne waarbij mensen worden uitgenodigd om op zondag 10 september eens een kerkdienst te bezoeken.

Door wie? Door kerkleden uit uw omgeving: buren, vrienden, collega’s, familieleden. Vanuit de gedachte om iemand mee te nemen naar een plek die voor haar of hem belangrijk is. Want waarom zouden kerkleden voor zichzélf houden wat voor hen zo waardevol is?

Kerkproeverij wordt georganiseerd door meer dan 20 kerkgenootschappen in heel Nederland. In Bennekom doen meerdere kerken mee met de campagne Kerkproeverij. Dus wees niet verbaasd als u een uitnodiging krijgt om mee te gaan op zondag 10 september. Fijn als u toehapt, misschien smaakt het naar meer!

Op 10 september bent u dus extra welkom om 9.30 uur aan de Beatrixlaan 4. Na afloop kunt u samen wat drinken en napraten. Maar u kunt natuurlijk ook naar de avonddienst om 18.30 uur komen.