Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

gemeentestartdag

14 september 2019 15:15 - 19:30

Er staan weer leuke activiteiten op het programma. Plaats van ontmoeting is bij familie van Steenbergen op de Dickenesweg 4a in Bennekom.

Programma:
15.15 uur inloop
15.30 uur start middag activiteit
17.00 – 17.15 uur opfrissen + inloop sing-in
17.15 uur sing-in
17.45 uur barbecue


Keuzemogelijkheden middagprogramma:

Volleyballen
Voor de sportievelingen onder ons is er weer een volleybaltoernooi! Dus laat zien dat uw/jouw wijkkring, Bijbelstudiegroep, familieleden of fanatieke vrienden de beste volleyballers uit de kerk zijn. Bedenk een ludieke naam en meld je aan via . Moeite om genoeg mensen te vinden? Individueel of een kleiner clubje aanmelden mag ook. Dan zorgen wij ervoor dat je in een voltallig team kan spelen!

Handletteren
Altijd al willen doen? Of misschien al wat ervaring? Voor de creatievelingen is er een workshop handletteren. Laat je fantasie de vrije loop en maak de mooiste creaties.

Bijenworkshop
Onder leiding van Wilco en Neelie Meijer worden we meegenomen in de wonderlijke wereld van bijen. Altijd al meer willen leren over deze bijzondere beestjes? En hoe we de bijen kunnen helpen? Doe dan mee!

Speurtocht + schminken
Voor de kinderen van 4-9 jaar is er een speurtocht. Ook zal er gelegenheid zijn om te veranderen in een geschminkte prinses, piraat of spannend dier. Er is oppas aanwezig. Verzoek aan de ouders: willen jullie zelf wat leuk speelgoed meenemen voor de kinderen?

Sing-In
Na het middagprogramma is het tijd voor de sing-in en gebed. Het is goed om met elkaar onze goede God te loven en te prijzen. Vriendelijk verzoek om de Op Toonhoogtebundel mee te nemen. Ook willen we dan stilstaan bij het jaarthema.

BBQ
Vervolgens sluiten we de dag af met een smakelijke barbecue, verzorgd door familie de Man.

Deelname is gratis, maar er zijn uiteraard wel kosten. De vrijwillige bijdrage is € 10,00 p.p. die in de vertrouwde zwart/gele melkbus gedeponeerd mag worden tijdens de startdag.

Gegevens

Datum:
14 september 2019
Tijd:
15:15 - 19:30

Locatie

Fam. Van Steenbergen
Dickenesweg 5
Bennekom,
+ Google Maps