Hulp bij de nieuwe website

Zaterdag 18 juli 2015 is de nieuwe website online gegaan. Stuur een mail naar als iets niet duidelijk is of bij u niet goed werkt, maar lees eerst de uitleg hieronder.

Beluisteren
U kunt de dienst van de Sionskerk volgen door te klikken op ‘Beluisteren’ in de balk bovenaan. Hij staat dus niet meer in de rechterkolom. Als de dienst reeds is aangevangen (of als het orgel al speelt) hoort u meteen geluid, anders moet u op het driehoekje klikken om te starten.
Sommige mensen hebben op het bureaublad een link, die direct naar de Beluisterpagina (van de oude website) gaat. (Ga ook even na of u dit bij een ander, misschien oudere, hebt uitgevoerd!) Deze werkt dan niet meer. U moet dan opnieuw een link maken, die verwijst naar cgkbennekom.nl/beluisteren.

Wachtwoord
Als u via ‘Voor leden’ naar de Beveiligde pagina wil gaan, bijvoorbeeld om de ledenlijst te raadplegen, moet u een wachtwoord invullen. Daarna klikt u op verzenden. Dit wachtwoord is naar de leden per mail op 15 juli toegezonden. Er is geen gebruikersnaam meer nodig.
Het wachtwoord wordt eens per jaar gewijzigd.

Fotogalerij
Als u foto’s wil bekijken in de Fotogalerij en u klikt op een foto om deze uit te vergroten, kunt u alleen terug door op het bovenste grijze balkje helemaal rechts op het icoontje Thumbnail view te klikken. Dat wordt op die pagina helaas niet duidelijk aangegeven.